[Nämä sivut käyttävät tyylilomakkeita, eikä käyttämäsi selain valitettavasti tue niitä täydellisesti. Pahoittelemme, että sivujen ulkoasu ei näytä aivan siltä kuin pitäisi.]

 Puutarhapalvelu Viherpeippo

Etusivu |:| Yrityksen historiaa |:| Hinnasto ja yhteystiedot

Palvelut

  1. Pihasuunnitelmat ja neuvontakäynnit
  2. Puutarhatyöt
  3. Puutarhan tuotteet
  4. Kasvit
  5. Puutarhataidetta
  6. Inspiraation lähteitä
  7. Kuvia: Viherpeipon suunnittelemia pihoja
  8. Kuvia: Työprojekteja vaihe vaiheelta

Keltaruusut

Viherrakentaminen ja puutarhan hoitotyöt

Puutarhapalvelu Viherpeippo auttaa pihan perustus- hoito- ja kunnostustöissä.

Erityisen mieluusti tulemme auttamaan istutustöissä - alkaen vaikkapa siitä että tilaamme tai tuomme paikalle kasvit, jotka ovat oikeaa kokoa, laatua ja lajiketta.

Autamme myös pihan ylläpidossa, kuten pensaiden leikkauksessa, kukkapenkkien siistimisessä, oikeanlaisessa lannoituksessa ja pusikkojen harvennuksessa. Kitkeminenkin onnistuu, ja sen perään levitämme mielellämme katetta, jotta työtä ei ihan heti perään tarvitse uusia. Hoidamme tarvittaessa istutusten jänissuojaukset talveksi ja keräämme suojat omaan varastoomme kesäksi.

Koska puutarha on osa luontoa, käytämme mahdollisimman luonnonmukaisia hoitomenetelmiä: vältämme konetyötä, torjunta-aineita ja keinolannoitteita.

Järvenpään alueella meillä toimii myös lomakastelupalvelu - käymme kastelemassa pihan asiakkaan poissa ollessa.

Hoitokäynnin ohessa voin tehdä vaikkapa nopean kukkasipulisuunnitelman (samaan tuntihintaan, paikan päällä), ja tuoda ja istuttaa sipulit syksyllä.

Puutarhan istutus- ja hoito- ym. työt laskutetaan tuntityönä, 45€/tunti (sis. ALV).

Hoitosopimukset

Jos haluat huolettoman pihan, voit solmia toistaiseksi voimassa olevan hoitosopimuksen, jossa yhdessä määrittelemme, mitä töitä pihalla tarvitsee tehdä ja kuinka usein. Asiakas päättää, haluaako pihan olevan aina viimeisen päälle, vai tehdäänkö vain pakolliset vuosittaiset hoitotoimenpiteet. Puutarhuri käy paikan päällä, kun katsoo vuodenajan ja sään olevan sopiva kulloisellekin työtehtävälle (yksityispihojen tapauksessa ilmoitamme tulosta etukäteen - näin käyntiä voi myös siirtää jos ajankohta ei ole sopiva).

Pelkistetyimmillään hoitosopimuksen saa 124€:n hintaan, mutta tällöin se sisältää vain tunnin pituiset kevät- ja syyskäynnit. Hoitosopimuksen hinta riippuu niin paljon puutarhasta ja sen kasveista, että hinnastoa ei voi tehdä. Voit pyytää tarjouksen, vaikkapa neuvontakäynnin tai yhden hoitotyökerran yhteydessä, tai erikseen sähköpostilla.

Sisältö © Ulla Gartz | Ylläpito: Ville Haikola | Tekninen toteutus: Jukka Kaipala