[Nämä sivut käyttävät tyylilomakkeita, eikä käyttämäsi selain valitettavasti tue niitä täydellisesti. Pahoittelemme, että sivujen ulkoasu ei näytä aivan siltä kuin pitäisi.]

 Puutarhapalvelu Viherpeippo

Etusivu |:| Yrityksen historiaa |:| Hinnasto ja yhteystiedot

Palvelut

  1. Pihasuunnitelmat ja neuvontakäynnit
  2. Puutarhatyöt
  3. Puutarhan tuotteet
  4. Kasvit
  5. Puutarhataidetta
  6. Inspiraation lähteitä
  7. Kuvia: Viherpeipon suunnittelemia pihoja
  8. Kuvia: Työprojekteja vaihe vaiheelta

Keltaruusut

Puutarhataidetta

Parhaimmillaan puutarha on taidetta. Se voi olla maisemataulu, jota ikkunanpuitteet kehystävät. Tai ympäristötaideteos, suunniteltu kosketeltavaksi, nuuhkittavaksi, kierreltäväksi... Ehkä jopa kantaaottavaksi? Piha voi kertoa tarinoita. Vehreä, värikäs tai vaikka kivinen pienoismaailma voi rakentua jonkin teeman ympärille. Puutarha voi olla kuin veistos - tai sitten se voi olla täynnä veistoksia.

Veistoksia voi luoda kivistä, betonista tai vaikkapa maasta. Jos pihan vanhat betonilaatat näyttävät kulahtaneilta, ne voi maalata! Pihan tyyliin sopivia kukkaruukkuja voi tehdä savesta tai maalata valmiita ruukkuja. Myös köynnöstuet voivat olla varsin viehättäviä - jopa silloinkin, kun köynnös on vielä talviunessa.

Jos asiakas rakastaa kitschiä ja haluaa pihansa täyteen puutarhatonttuja, mikäpä ettei.

Voimme tehdä tilauksesta taideteoksen, joka sopii juuri teidän puutarhaanne ja vastaa teidän toiveitanne. Mittojen mukaan valmistamme myös haluamanne istutuslaatikon kukille tai hyötykasveille.

Sisältö © Ulla Gartz | Ylläpito: Ville Haikola | Tekninen toteutus: Jukka Kaipala