[Nämä sivut käyttävät tyylilomakkeita, eikä käyttämäsi selain valitettavasti tue niitä täydellisesti. Pahoittelemme, että sivujen ulkoasu ei näytä aivan siltä kuin pitäisi.]

 Puutarhapalvelu Viherpeippo

Etusivu |:| Yrityksen historiaa |:| Hinnasto ja yhteystiedot

Palvelut

  1. Pihasuunnitelmat ja neuvontakäynnit
  2. Puutarhatyöt
  3. Puutarhan tuotteet
  4. Kasvit
  5. Puutarhataidetta
  6. Inspiraation lähteitä
  7. Kuvia: Viherpeipon suunnittelemia pihoja
  8. Kuvia: Työprojekteja vaihe vaiheelta

Keltaruusut

Päivitetty 29.05.2021

Rooma

Aaltoileva kukkameri, lasten temmellysalue, helppohoitoinen kivikkopuutarha... Kerro puutarhaunelmasi, autan toteuttamaan sen!

Toimialue

Puutarhapalvelu Viherpeippo toimii Keski-Uudellamaalla, erityisesti Järvenpäässä, Tuusulassa ja Keravalla. Kauempaakin palveluitamme saa kysellä. Kesäisin Viherpeippo vaikuttaa myös Pieksämäen seudulla.

Toiminta

Puutarhapalvelu Viherpeippo tekee puutarha-alalta melkein mitä tahansa: pihasuunnitelmia, hoitotöitä (myös hoitosopimukset), neuvontakäyntejä, istutuksia, pieniä piharakennustöitä ja jopa erinäisiä puutöitä (esim. kasvilaatikot ja -lavat tilauksesta mittojen mukaan). Viherpeippo ideoi pihan kaunistamisen myös kesäisiä juhlia varten, vaikkapa toivotun teeman ympärille.

Kunnia-asianamme on tarjota asiakaslähtöistä palvelua: Asiakas kertoo, mitä pihaltaan haluaa, ja me autamme sen toteuttamisessa. Voimme suunnitella pihan, ja sitten auttaa sen hoitotöissä. Ellei asiakkaalla ole erityisiä ideoita tai toiveita, tarjoamme lukuisia ideoita ja erilaisia vaihtoehtoja.

Viherpeipon pihasuunnittelija ja pääpuutarhuri Ulla Gartz suunnittelee mielellään kauniita ja viihtyisiä, mutta silti käytännöllisiä piha-alueita. Asiakkaan toiveet ovat aina tärkein lähtökohta. Asiakkaina on ollut enimmäkseen yksityishenkilöitä, mutta myös talonyhtiöitä. Jos asiakas haluaa muuta kuin yksinkertaisen peruspihan, Ulla osaa esittää myöskään rohkeita, taiteellisia visioita. Perinteisen, kattavan puutarhasuunnitelman lisäksi tarjoamme myös edullisia, suullisesti tai luonnostelemalla tehtyjä suunnitelmia.

Osasta palveluitamme saa kotitalousvähennyksen verotuksessa. Kotitalousvähennyksen voi saada jo saman vuoden verotuksessa, mikäli kuitin lähettää verovirastoon.

Magnolia Yhteystiedot

Ulla Gartz
puhelin: 040-2166977
email

Sisältö © Ulla Gartz | Ylläpito: Ville Haikola | Tekninen toteutus: Jukka Kaipala